Kategóriák
Látogatók

Hírlevél

Szeretné, ha minél hamarabb hírt kapna róla, ha valami ütős akció indul? Netán ha egy új termék érkezik? Csak egy klikkre áll tőle! Adja meg e-mail címét és nem marad le semmiről!Utolsó keresések


:: Garancia

GARANCIÁLIS ÜGYINTÉZÉS


Minden készülékre min. 1 - 3  - 6 – 12, max.24 hónap garancia vonatkozik, mely függ a készülék állapotától, és korától, ezek minden esetben fel vannak tüntetve a készülékeknél.
Az Európai készülékekre 1 - 3  - 6 – 12 hónap, (teljeskörű) vagy 24 hónap kiterjesztett (a második 12 hónap csak szoftveres megibásodásokra érvényes), a magyarországi HU jelölésü (gyári garanciás) készülékekre garancia időtartama az alábbiak szerint alakul, ami szintén teljeskörű

  •  Nokia: 24 hónap 
  •  Sony: 24 hónap
  •  Motorola: 12 hónap
  •  LG: 12 hónap
  •  Samsung: 12 hónap
  •  HTC: 24 hónap
  •  Mio: 24 hónap
  •  Acer/Eten: 24 hónap
  •  HP: 12 hónap

 

 

A garanciális ügyintézés a termék meghibásodása esetén kétféleképpen történhet:


• A gyártó szervízhálózatán keresztül: Amennyiben a termékhez külön jótállási jegy tartozott, amelyen feltüntetésre került a szervizek listája, kérjük, forduljon az Ön lakóhelyéhez eső legközelebbi szervizhez. A magyarországi készülékek javítását,a gyártó márkaszervizei végzik. De vegyék figyelembe, hogy sok esetben ezt is csak cégünkön keresztül tudják érvényesíteni. (honlapunkon HU garanciaként van jelölve)

• Az EUROGSM boltjában: (1067 Budapest Teréz krt.. 47.) Nyitva tartás Munkanapokon 09-18 h-ig.
 Amennyiben a termékhez Önálló garanciajegy nem tartozott, és az adásvételi garanciajegyen az szerepel, hogy a garancia a EUROGSM boltjában, saját szervizünkben érvényesíthető. Az európai készülékek garanciális javításait cégünk vállalja, amit saját szakszervizben végeztetünk el. (honlapunkon Üzlet garanciaként van jelölve)


Garanciás készülékét átadhatja szervízelésre otthon is, kollegánk kimegy önhöz és mikor elkészült a készülék visszaviszi. Ennek 2500ft kiszállási költsége van, amit a már megjavított készülék, átvételekor kell kifizetnie... Ezt a szolgáltatásunkat csak Budapesti vásárlónk veheti igénybe!!     

Szervizelés átlagos időtartalma:

• Szoftveres meghibásodás esetén maximum 1 hét,
• Egyéb más meghibásodás esetén maximum 60 nap
 
A szervizelst minden esetben szakszerviz végzi, így a szervízelés időtartalma a szerviztől függ. A készülék elkészültéről, minden esetben telefonon értesítjük a vásárlót.
Külön felhívjuk vidéki vásárlóink figyelmét, hogy a készülék felszállítási, illetve  visszajutatási költségei a szerviz helyre, a Gsmhome boltjába, a vásárlót terhelik.  Kérjük a készülék mellé csatolni szíveskedjen egy részletes hiba leírást!

A garancia érvényesítésének kizáró okai:
Az olyan meghibásodott készülékeknél, amin beázás, leejtés, vagy bármilyen más külső sérülési nyom található, a garancia érvényét veszti. Természetesen ilyen esetben, van mód írásos szakvéleményt kérni a márkaszerviztől, aminek a  költségei a vásárlót terhelik.
 
Ezen felül nem tudunk garanciát vállalni a kijelzőre, az akkumulátorra  és a készülék tartozékaira. Illetve azokra a károkra amik, karbantartás hiányából, illetéktelen beavatkozásból, változtatásokból, nem rendeltetésszerű használatból, rongálásból vagy illetéktelenül végzett javításokból erednek.
 
• A terméken égés, törés, repedés vagy egyéb fizikai-, látható sérülés.
• Nem rendeltetésszerű használat. Nem rendeltetésszerű használatnak minősül a termék gyári beállításait meghaladó teljesítményen történő használat (túlhúzás), a termék leírásában megadott paramétereket meghaladó mechanikai / elektromos terhelés illetve egyéb nem a célnak való felhasználás.
• Helytelen tárolás, elemi kár okozta meghibásodás.
• Amennyiben a terméken végzett javítási / szerelési munkálatokat nem az azokat elvégezni jogosult, megfelelő jogosítványokkal, szakképzetségel nem rendelkező harmadik személy, vagy a vásárló végzi és a hiba ennek következtében keletkezett.
• Szállítás vagy üzemeltetés közben külső események hatására bekövetkező meghibásodás.

Nem garanciális hibák:

• Kompatibilitási problémák. (A vásárló hardverkörnyezetében nem működő, egyébként hibátlan alkatrész.)
• Bárminemű szoftveres probléma (operációs rendszer, meghajtó program telepítés, stb.)
• Meghajtó program-, BIOS-, szoftverfrissítés.
• Természetes elhasználódás.

3 napos (72 órás) Csere garancia


Minden nálunk vásárolt terméknél érvényesíthető a 3 napon belüli meghibásodás esetén igényelhető csere garancia! Melynek jogosultságát, kizárólag személyes átadással csak cégünkön keresztüli kapcsolat felvétel során bíráltatunk el!!
A jogos csereigény megítélését az erre jogosult márkaképviselet, vagy szerviz végzi el,  csere csak ezt követően történhet meg a vásárlóval való egyeztetés alapján!!
   3 napon belül csak hibás terméket cserélünk ki, vagy (ha ez nem lehetséges) vásárolunk vissza, (Kivétel képez, ha a termékbe épített biztonsági elemek  vagy az akkumulátor hibája (pl. elektromos alkatrész) okozta a meghibásodást)
Csere feltételei
• Abban az esetben ,ha a készülék teljesen kifogástalan, karcmentes állapotban van, a kijelző fólia nem lett leszedve a készülékről, a tartozékok és a csomagolásuk hiánytalanul megvannak. Bármelyik hiányának esetében,( 3 napon belül is), csak szervizre tudjuk átvenni a készüléket.
72 óra elteltével a készüléket csak szervizre tudjuk átvenni
  Jótálláson és szavatosságon alapuló vásárlói jogokról:

• Ha a termék a vásárlástól számított 3 napon belül, szakszerű üzembe helyezés és kezelés mellett meghibásodott, és azonnal nem javítható, ön kérheti annak azonos típusú új termékre való cseréjét.
• Ha a cserére nincs lehetőség, úgy a termék visszaszolgáltatása és a jogos csereigény elbírálása után a vételárat kell visszatéríteni vagy választása szerint levásárlási lehetőséget, kell adni.
• A vásárló a termék díjmentes javítását kérheti.
• Ha a cserére nincs lehetőség vagy megszűnt a cseréhez fűződő érdeke, úgy a vásárlási szerződéstől elállhat, és a vételárat kérheti vissza. (Megegyezés hiányában azonban a döntésre bíróság illetékes.)
• Ha a hiba jellegével, a javítás módjával kapcsolatos műszaki kérdésben vita keletkezik, úgy a vásárló minőségvizsgálatot kérhet. A minőségvizsgálatot cégünk 3 munkanapon belül köteles megrendelni a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségtől. A megrendelésben mindkét fél álláspontját közölni kell.
• Amennyiben cégünk a fenti kötelezettség teljesítésétől valamilyen oknál fogva elzárkózna, úgy a vásárló maga is fordulhat a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséghez.


Kérjük mindennemű garanciális és szavatossági ügyben, előzetesen telefonon egyeztetni szíveskedjen az alábbi telefonszámon  +36/20-20-10-100.

Üdvözlettel Eurogsm.

 

Szervízszolgáltás

 

A garanciális ügyintézésen felül vállalunk mobiltelefonok, nootebook-ok, gyors és szakszerü szervizelését.

  

Új szolgáltatás - Szervízfutár

 

Hibás készülékét leadhatja otthonában is, ez önnek egyszeri 2500 ft plussz költséget jelent.

Megrendelése esetén munkatársunk az ön otthonában vagy munkahelyén átvételi elismervény ellenében felveszi a hibás készüléket,  

 és amint elkészült a javítás, telefonos időpont egyeztetés után visszaszállítja az ön által megjelölt címre.

Amennyiben nem javítható a készülék, úgy a szállítási költség a megrendelőt terheli.

 

Cím: Progsm Kft. 1067. Teréz krt.47

Nyitva tartás: H-P  09h-18h-ig Szombaton 09-13ig. 

 

Garanciális hibabejelentés és Szervízfutár Rendelés: +36/20-20-10-100Vissza