Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
KAPCSOLATFELVÉTEL

Megválnál új, vagy használt mobiltelefonodtól? Hibás a készüléked és szeretnéd megjavíttatni? Vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik a lehető leghamarabb visszajeleznek neked és árajánlatot tesznek telefonod megvásárlására, szervizelésére.

KATTINTS IDE!!!

Termék részletek


Apple iPhone 13 / 13 Pro készülékhez Tempered Glass Full 2.5D fekete 0.33 kijelzővédő üveg

Apple iPhone 13 / 13 Pro készülékhez Tempered Glass Full 2.5D fekete 0.33 kijelzővédő üveg
Nettó : 3 929 Ft
Bruttó : 4 990 Ft
  • A teljes kijelzőt védő, speciálisan edzett, valódi Japán üveg réteget befoglaló kompozit struktúra (vagy ahogy helytelenül hívják: üvegfólia), kerekített szélekkel, 9H keménységgel, melyet még hegyes tárgyakkal, nagy erővel is nehéz megkarcolni. Mindössze 0.33mm vastag, így az érintőkijelző érzékenységét sem befolyásolja. Könnyen felhelyezhető. A plazmapermetezéses technológiának köszönhetően ujjlenyomat mentes a felülete. A fényáteresztő képessége 96%-os. A 2.5D-s Xprotector kijelzővédő, a már jól bevált 3D-s Xprotector kijelzővédő kistestvére. A 2.5D-s üveg csak a szélein lett lekerekítve, így összhatásában is keskenyebb megjelenést biztosít.


    Amennyiben további információra van szükséged, esetleg kérdéseid vannak a kiválasztott termékkel kapcsolatban, kérjük hívd ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon :

     

    * * * 06-20/20-10-100 * * *

  • Gyártó
    XPRO
    Cikkszám
    616763
Webáruház készítés